Om mig

Velkommen i mit hæklede og finurlige univers

Jeg er en farveglad tekstildesigner, der brænder for det kreative og har en svaghed for det finurlige, legende, personlige og humoristiske udtryk. 
 

Med min uddannelsesmæssige baggrund som henholdsvis pædagog og med en BA i tekstildesign, håndværk og formidling fra VIA Design (tidligere TEKO) har det vækket en interesse i mig, hvordan jeg med en kombination af den faglige viden fra begge felter kan arbejde med at designe tekstilt læringslegetøj til børn. 


Det hele startede, da jeg kom i kontakt med Sproghuset Viborg, der arbejder med tiltag og indsatser, som fremmer og understøtter børns sproglige udvikling. De hæklede bogstavdyr fra sprogværktøjet ”Hit med lyden” tog form og jeg blev især optaget af at få sanserne i spil i form af forskellige teksturer, lyde samt farvernes betydning for genkendeligheden hos børnene. 

Derudover bliver jeg inspireret af mit arbejde som pædagog i en specialbørnehave til at undersøge nye produkter og derved kunne anvende min pædagogiske viden og erfaring til at skabe tekstile produkter, der har fokus på det læringsmæssige potentiale hos børn.

 

 

Formålet med mit hæklede læringslegetøj er at skabe produkter, der i samspillet med et andet barn eller en voksen kan underbygge legen og læringen hos barnet.

I shoppen finder du hækleopskrifter designet af mig. Opskrifterne bliver solgt som PDF-filer, der efterfølgende bliver sendt til den mail, der er registreret ved købet.  

Velkommen her på min side og rigtig god hæklelyst. Har du lyst til at følge mine kreative projekter så er du mere end velkommen til at følge med på Instagram: susanne_stephansen eller bogstavdyr Facebook: bogstavdyr


Skriv endelig, hvis du har spørgsmål til mig, ønsket om specialopgaver / bestillingsopgaver eller forslag til et eventuelt samarbejde kontakt@susannestephansen.dk

 

// Susanne Stephansen