Stolesokker
Opskriften er kun til privatbrug og der gøres opmærksom på, at opskrifterne hverken må kopieres, videresælges eller videregives. Det er heller ikke tilladt at sælge produkter, der er hæklet ud fra selv samme opskrift!

Stolesokker

15,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

Information

De hæklede stolesokker er et farverigt og ikke mindst funktionelt alternativ til filtdutter under dine spisebordsstole. De er i særdeleshed velegnet til børnespisebordsstole, hvor børnene selv kan være med til at sætte deres præg med lige netop de farver som de kan lide.

Stolesokkerne er endvidere et godt begynderprojekt eller et godt resteprojekt for dig der er mere erfaren og har opbygget et godt restelager. De hæklede sokker kan naturligvis justeres i størrelsen så de kommer til at passe til lige netop dine spisebordsstole, spiseborde, sofaborde, reoler og lignende.

Opskriften er en e-opskrift og indeholder vejledningsbilleder. Opskriften hækles ud fra en magisk ring. Derefter hækles der rundt i omgange (omg) med ind- (indt) og udtagninger. Anvisninger, der står i mellem *…* skal gentages det antal gange som er angivet.

Så snart du har gennemført dit køb, modtager du en mail med et link til din opskrift.

Du kan altså downloade din hækleopskrift og komme i gang med det samme. Det kan være en god idé enten at gemme opskriften på din computer eller at udskrive den.
 

Materialer

Bomuldsgarn

Hæklenål 3,5

Nål uden spids til montering
 

Opskriften indeholder følgende maske- og stingtyper:

Fastmasker (fm)